Elleboogskrukken en meer te leen bij het Dorpsloket

In ons Depot heeft het Dorpsloket een kleine verzameling hulpmiddelen, waarvan bewoners van Grijpskerk en omliggende dorpen gratis gebruik kunnen maken. Kom langs om te vragen en wij zetten het gevraagde voor je klaar.

In ons Depot ook een Postoel. Soms is daar vraag naar. Zoals laatst .“Hoeveel kost dat, om die te huren,” was de vraag. Het kost niks. Nu kon die persoon de postoel niet zelf halen omdat de auto te klein was. Daar zou die niet in passen. De medewerker van het loket wilde die wel brengen, in haar auto zou die wel passen, maar….die auto had zij nu niet bij zich. Aldus afgesproken. Maar die medewerker moest er nog wel mee over straat…..haha.
Op onverwachte wijze loste dit zich op! Haar echtgenoot kwam onverwacht naar de N.Wierde en het Dorpsloket om iets te vragen, mèt de auto. De rest laat zich raden. Degene die de Postoel geleend had, zou zelf voor iemand zorgen die de stoel weer terug zou brengen.

Er is onlangs iemand uit het dorp langs gekomen die aan ons een Rollator aanbood. Die was lichtgewicht, inklapbaar, modern en zag er prima uit! Graag heeft het loket die aangenomen. En deze kunnen we natuurlijk weer uitlenen.

Wanneer heb je nou een rolstoel nodig. Dat kan zijn bij een korte vakantie met een partner die slecht ter been is, maar nog wel een klein stukje kan lopen. Of voor Koningsdag om met een minder mobiele vriend/ vriendin langs de kraampjes in de Herestraat te lopen.

Het vaakst worden Elleboogskrukken uitgeleend.

Dorpsraad Grijpskerk